Læsetid: 1 min.

Kunstsamlernyt

Kultur
7. oktober 2008

Martin Asbæk åbner galleri i Christian Dams gamle lokaler i dag og holder i øvrigt D.A.D.-releasefest i morgen. Alt tyder på, at Christina Wilson har optaget den glimrende Ulrik Weck, der har brugt de tre år fra han kom ud fra akademiet på at få børn, i galleriet, og den storproducerende samleryndling Jonathan Meese åbner hos Bo Bjerg-gaard om en uge.

Krisen er åbenbart anledning til relanceringer. Hauser & Wirth har fundet den gamle schweiziske skulptør Hans Josephson frem. John Stezaker, der ellers har brugt de seneste 20 år på at undervise på Royal College of Art, er tilbage hos The Approach, hvor han sælger nye og gamle collager til 7.000 pund stykket.

Og endelig står CFA bag en storstilet relancering af den tyske 80’er-kunstner Georg Herold, som de har promoveret ivrigt på de seneste to måneders messer. Hans træskulpturer og store kaviar-billeder kan stadig fås til 60-70.000 euro, og Poul Erik Tøjner købte en stor skulptur i glaskabinet, der består af trælister med boksehandsker, til Louisiana på messen i Berlin. Trods finanskrise kan dette stadig være en ganske god investering.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her