Læsetid: 1 min.

Palins biografi er 40 mio. værd

Selvom den tidligere republikanske vicepræsidentkandidat Sarah Palin var med til at tabe valget med et brag, står hun til at få mindst 40 millioner kroner ud af misèren
20. november 2008

Selvom den tidligere republikanske vicepræsidentkandidat Sarah Palin var med til at tabe valget med et brag, står hun til at få mindst 40 millioner kroner ud af misèren, skriver Jyllandsposten. Forudsat altså, at hun lige sætter sig til tasterne og skriver en biografi fyldt med saftige afsløringer fra valgkampen.

"Alle forlag og en masse agenter vil gå på jagt efter hende," siger Jeff Klein fra Folio Literary Management, ifølge Jyllandsposten. Det vides endnu ikke, om Sarah Palin har indgået kontrakt med et forlag. Men det er værd at bemærke, at mens hele verden render efter Palin, så er der ingen der laver høje knæløft for få en aftale om George W. Bushs biografi.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu