Læsetid: 1 min.

Kunstsamlernyt

Nyt fra kunstverdenen
Kultur
12. december 2008
Nyt fra kunstverdenen

Ifølge Galleri Flintholms hjemmeside er ’Gunleif Grube inviteret til at præsentere sine værker hos et af verdens førende Gallerier, Saatchi Gallery i London’. Ifølge galleriet er Gunleif Grube blevet ’udvalgt på grund af sine imponerende konstante høje kunstneriske kvaliteter’.

En anden dansk kunstner, der også har fundet ud af, at alle frit kan uploade deres billeder og lave en profil på Saatchis hjemmeside, er Asbjørn Lønvig, der på SIN hjemmeside fortæller, at han har fået otte værker udvalgt af Charles Saatchi til en større udstilling.

Galleri Veggerby pyntede sig i øvrigt også med de gratis fjer, da de i de første år af galleriets levetid gjorde opmærksom på et samarbejde med Charles Saatchi, men det har de dog fjernet igen. Måske fordi det druknede lidt i de fire millioner andre galleriprofiler.

Bredgade rapporterer om tomme, tomme udstillingslokaler. Ikke nok med, at der ikke er nogen, der køber noget, der er heller ikke nogen osere længere.

Juleudstillingerne er over os, og hos Henningsen på Amager kan det unge håbefulde navn Lea Porsager erhverves til priser mellem 1.500 og 3.000 kroner. Per Kirkebys søn, fotografen Absalon Kirkeby, fås til samme lave priser. Og på Bruun-Rasmussens netauktion er der netop nu et Peter Bonde til endnu mindre.

God kunst

Sveddryppende, begærlige, indtagende fotos fra Thailand. Frank Sebastian Hansen fra Fatamorgana har lavet årets hårdeste julegave med bogen ’Phuket Pleasures’, der fås til 100 kroner gennem Forlaget Space Poetry. Køb gaven hos din boghandler

Serie

Kunst ved Jeppesen

Seneste artikler

 • Stressstreger

  23. september 2010
  Det bedste ved udstillingen er heldigvis Daniel Milans streg. En helt tynd sort krimskrams tilsat brede tykke sorte strøg. Det ser enerverende ud, fordi han kun tegner bevægelsen og skyggerne, og når man koncentrerer sig, får man øje på, at det er døde mennesker eller bizarre motiver med døde dyr og opstemte mennesker, han har tegnet...
 • Billige grin

  19. august 2010
  Moderne kunst for arabere er ligesom mavedans for danskere. Det er muligt, at vi alle har maver, men ve de egyptere, der skal tage imod den første danske mavedanserdelegation på kulturel udvekslingsrejse
 • Utopien nærmer sig

  19. august 2010
  Som en del af et projekt, der skal bringe utopien tilbage på kunstscenen, har kunstneren Goodiepal længe ført krig mod Det Jyske Musikkonservatorium, der fyrede ham i 2008. Krigen har ført ham verden rundt med en forelæsning om computerkunst, men dog ikke tættere på forsonende ord fra konservatoriet
Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her