Litteraturen på nettet: ’P’ står for Ploggekalender

I disse tider hvor alle har travlt med at skrive deres egne personlige alfabeter, er der dog ingen tvivl om, hvad bogstavet 'P' står for i det danske litterære web-landskab: 'Afsnit P' og, her i december, for 'Ploggekalender'
Kultur
16. december 2008

I disse tider hvor alle har travlt med at skrive deres egne personlige alfabeter (her og her), er der dog ingen tvivl om, hvad bogstavet 'P' står for i det danske litterære web-landskab: 'Afsnit P' og, her i december, for 'Ploggekalender'.

Det er 'for at imødegå finanskrisen i denne svære juletid' at de gæve folk fra Afsnit P lancerer 'den pengeløse gavekalender': 24 låger, der med få museklik åbner op for det bedste af nettets gratis litteratur- og kunstglæder.

Se bl.a. et udvalg af den skotske kunstner David Bellinghams konkretpoetiske værker, forfatteren Douglas Couplands billedkunstneriske arbejder og engleske Christine Wilks interaktive digtsuite ’Fitting the Pattern’ der er en bittersød selvbiografisk fortælling om at være datter af en syerske. For at læse digtet må man selv gribe til saks, symaskine, knappenåle og opsprætter.

I always felt I should fit the clothes
rather than the clothes should fit me
which is ironical really
since one of the advantages
of home-made over shop-bought
is that you’re supposed to be able
to achieve the perfect fit.

Find selv flere gratis kalendergaver på Afsnit P. Glædelig pJul!

Elektroniske ord

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her