Læsetid: 1 min.

Verdensrekordholderen

19. december 2008

"Man trækker sig ikke tilbage, man udånder," siger 88-årige Mickey Rooney til Independent. Den amerikanske skuespiller, der har medvirket i 320 film og haft otte koner, arbejder stadig og kan lige nu ses i en mindre rolle i et teaterstykke i Bristol, England. "Jeg er ikke interesseret i at udånde endnu, hvilket er grunden til, at jeg bliver ved med at arbejde. Jeg er med i Guinness Rekordbog, ved du nok. Den længste filmkarriere nogensinde: 631 film."

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu