Læsetid: 1 min.

Animal minus krautrock

Kultur
10. januar 2009

Vi må ikke glemme albumformatet, der med iTunes, mp3 og blogs er kommet i defensiven. Tag AU’s andet af slagsen, Verbs. Luke Wylands projekt fra Portland, USA er sandsynligvis også i sit spraglede udtryk inspireret af Animal Collective. Men han er alligevel endt med en langsommere, mere konservativ størrelse, der dog stadig kan kaldes freakfolk/rock. Animal Collective minus offensive programmeringer og krautrock-syre kunne man sige. Og det virker faktisk glimrende, især når Wyland med over 30 gæster slår gækken løs eller bevæger sig ud i mere nærmest kammermusikalske forløb. Det kan godt blive en kende for æterisk og selvoptaget, men med umiskendelige glimt af skønhed.

Lyt til Animal Collective på http://www.myspace.com/animalcollectivetheband og AU's http://www.myspace.com/peaofthesea

Au: Verbs (Aagoo/Specialimport)

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her