Note
Læsetid: 1 min.

Cruises udfordrende roller

Kultur
30. januar 2009

I næste uge er Tom Cruise biografaktuel i Bryan Singers Operation Valkyrie, hvor den 46-årige skuespiller spiller oberst von Stauffenberg, der under Anden Verdenskrig forsøgte at myrde Hitler. Det er en rolle, mange har ment, at Cruise var helt forkert til, men det tager han selv ikke så tungt, fortæller han til The Independent.

"Da jeg var ung skuespiller og medvirkede i Rain Man, sagde folk, 'hvorfor laver du den film? Det er karriereselvmord.' Så lavede jeg Født den fjerde juli, og folk sagde, 'hvad tænker du på? Der er ingen, der gider se den film.' Og så lavede jeg Interview with the Vampire, og så lyder det, 'åh nej, nu går det helt galt. Du er færdig.' Jeg har altid påtaget mig at spille udfordrende roller."

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her