Læsetid: 1 min.

Forestillinger & leaks

»Galaxy Cruisers (For A.C.)«, hedder et nummer, som Bradford Cox har lagt ud på fælles-bloggen for ham og hans to fremragende outfits Deerhunter og Atlas Sound
Kultur
10. januar 2010

»Galaxy Cruisers (For A.C.)«, hedder et nummer, som Bradford Cox har lagt ud på fælles-bloggen for ham og hans to fremragende outfits Deerhunter og Atlas Sound. Tracket er en fin elektronisk beatificieret fabulering.

At Cox dedikerer en sang til Animal Collective ligger i forlængelse af den begejstring og interesse for bandet, som han udviser for tiden. Ikke mindst fordi han har involveret sig i en diskussion om lækager af musik, som opstod, da nogen hackede sig ind på AC-medlemmet Geologists personlige konto og opfordrede til at lække hele bandets album Merriweather Post Pavilion.

Cox’ reaktion: »My advice to those who are so desperate for AC’s album to leak is to pick up instruments and make your own version of what you would want it to sound like. (...) Then you can compare your new songs with theirs. Who knows. Maybe your album will be the one people are wanting to leak next year«. Og han fortæller, hvordan han selv har lavet sange, som var hans forestillinger om idolers kommende plader. Og at nogle af dem siden er blevet til Deerhunter-sange.

Cox er en åbensindet herre, der tager teknologiens nye muligheder alvorligt. Han linker til en bootleg af en Atlas Sound-koncert og har lagt et væld af nye numre/skitser/syvtommer-singler ud til gratis download. Især »Coffin Tricks« lo-fi-pop og »Bored Dubs« narkotiske croon er strålende.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her