Læsetid: 5 min.

God røv i Brasilien

Hvem bestemmer, hvad skønhed egentlig er? Der findes forskellige definitioner af skønhed og ikke mindst forskellige meninger om, hvem der har patent på skønheden. I Brasilien sker der noget helt andet end her
Kropsfest. Brasilien har en kropskultur med sport, dans, gestikulation og leg, hvor hver krop har en sexet, flirtende tilstedeværelse.

Kropsfest. Brasilien har en kropskultur med sport, dans, gestikulation og leg, hvor hver krop har en sexet, flirtende tilstedeværelse.

Vanderlei Almeida

30. januar 2009

Vi mennesker dyrker, søger og længes efter skønhed i verden og i og ved os selv. Det er forståeligt, for gennem skønhed kan vi hæve os over det trivielle. De ansigter og kroppe eksisterer, der kan få os til at føle, at vi forbinder os med evigheden gennem glimt af ægte skønhed. Den dybe skønhed er oftest personligt forbundet med vores kære, men skønhed må også anerkendes som det ydres æstetik. Menneskelig ydre skønhed er både vigtig og vidunderlig. I den vestlige verden er skønhed en temmelig fastlagt størrelse. Det er få af os, der tillader os på et ægte, individuelt plan at definere, hvad vi egentlig finder skønt. Skønhedsidealet komprommiteres sjældent, fordi vi går ud fra, at der er konsensus om, hvad der er skønhed ved en kvinde. Den mekaniske standard hedder; store øjne, høje kindben, lang lige næse, store læber, lille hage, meget tynd, store bryster, lille talje, smalle hofter, lange ben, etc. Fravigelser er fejl, i hvert fald ofte i kvindens egne øjne.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Bjarne F. Nielsen

Ja, hvad skal man siges?

Det siges jo, at afrikanske bagdele er særligt
fyldige og kaukasiske knapt så meget. Og den
ellers runde og milde Buddha var vist karrig
og asiatiske blev snydt.

I forsøg på at kaste lys over sagen, så ser jeg altid de herlige olympiader med et for så vidt repræsentativt studiemateriale fra alle dele af verden. Og så synes jeg hver fjerde år, at der er noget om snakken.

Men forstyrrende nok, så synes jeg også, jeg ser det, jeg gerne vil se, og så er det jo ikke til at komme til noget fornuft resultat.

Er der mon andre af Informations gode læsere,
som har gjort sig lignende spekulationer?

Annie Nielsen

Det rammer ret ind i min erfaring fra at have boet og arbejdet i Afrika i mere end 20 år!

Her er store bryster og en god (stor) røv idealet. Og de fleste har det!
Hvis man ikke har det og er tynd, er det straks et tegn på at man så måske har AIDS.

Jeg tilhører ikke selv den tynde gruppe af kvinder, og føler mig utroligt meget mere sexet her, end i et prøverum i Magasin!!
Måske er det en af grundene til at jeg fortsat foretrækker at bo i afrika??!

Bjarne F. Nielsen

Jeg bemærkede ikke trailen, da jeg skrev mit
første indlæg, hvor jeg må have taget et gevaldigt frikvarter.

Trailen giver artiklen en dimension og en alvor, Tine Bruun næppe havde i tankerne. Jeg havde i hvert fald ikke, og mangfoldigheden i kropsformer og kultur skræmmer altså ikke.

Tom Cruise er medlem af Scientology, der skaber pykiatriske tilfælde i en lind strøm. Jeg har nyligt set på CNN, at psykiatriforeninger i USA konstant advarer, når "kirken" hævder at kunne helbrede bedre end faguddannet personale.

Jeg har ikke set filmen, men ingen kan vide, om det heldigt gennemførte attentat havde afkortet krigens lidelser og jødernes rystende skæbne i det nazis-tiske vanvid, men lad udryddelsen stå som en evig advarsel til eftertiden.

Travis Malmzon

Jeg har ikke én mandlig bekendt, som ikke elsker store numser, og hader kunstige bryster.

Det ligner en kvindeting, den besættelse af magerhed.

Google er sandheden:
big hips porno = 350.000 hits
small hips sex = 222.000 hits

Jeg prøvede et par andre varianter, og hver gang var forholdet 2:1 med hang til de store.