Inger Christensen synger

Kultur
13. januar 2009

En bortkommen lydoptagelse af en syngende Inger Christensen fra 1964 er dukket op fra bunden af DR’s båndarkiv.

I mange år var klippet ellers forsvundet fra sin rette plads og dermed umuligt at lokalisere. Men Karsten Pharao fra P1’s litteraturprogram 'Alfabet' igangsatte en større eftersøgning, og efter en grundig eftersøgning fandt man båndene. Karsten Pharao sendte optagelserne til Morten Søndergaard, der bearbejdede dem og overførte lydoptagelserne til digitalt format.

Lydoptagelserne, der altså er over 40 år gamle, indeholder den 29-årige Inger Christensen, der synger nogle af sine digte fra debutsamlingen ‘Lys’. Optagelserne ligger på youtube men kan også høres her:

Elektroniske ord

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her