Læsetid: 1 min.

P. O. Enquists liv på dansk

Kultur
22. januar 2009

Den svenske forfatter Per Olov Enquists selvbiografi Et andet liv er lige udkommet på dansk. Bogen handler om den livsrejse, der førte Enquist (f. 1934) tæt på filminstruktøren Ingmar Bergman, igennem et dybt alkoholmisbrug og ind i kunstens verden. Enquist har netop været i Danmark, hvor han i et interview med Kristen Bjørnkjær afslørede, at han engang afslog et tilbud om at blive chefredaktør på Information. Interviewet kan læses på nettet. Det samme kan Torben Brostrøms anmeldelse af Enquists selvbiografi. Brostrøm anmeldte den da den udkom på svensk i 2007.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her