Note
Læsetid: 1 min.

Britiske hovednavne i Skanderborg

Kultur
17. februar 2009

Skanderborg Festival har offentliggjort to hovednavne til dette års udgave af Danmarks Smukkeste Festival. Det er britiske Mike Skinner og Norman Cook, der nok begge er mere kendte under deres kunstnernavne The Streets og Fatboy Slim.

Der er også allerede planlagt koncerter med en række danske navne. Hej Matematik, Sys Bjerre, Gnags, Poul Krebs og den lokale sanghelt Peter Sommer er nogle af dem, man i august vil kunne høre under bøgetræerne.

Sidste år var festivalplakatens øverste navne også britiske. Dengang spillede Kaiser Chiefs, Franz Ferdinand og Eric Clapton.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her