Fakta
Læsetid: 2 min.

Kendissers dårlige tøjstil

Den amerikanske mode-blog 'Go Fug Yourself' er blevet ekstremt populær ved på groveste vis at svine de kendtes tøjstil til
Den barmfagre sexkilling Pamela Anderson er ifølge hjemmesiden GoFugYourself. com her -med skræmmende frit udsyn til hendes skridt - ja nærmest nøgen-, mens Jennifer Hudson får på hatten for at have en gigantisk snotklud siddende under hagen som en del af kjolen.

Den barmfagre sexkilling Pamela Anderson er ifølge hjemmesiden GoFugYourself. com her -med skræmmende frit udsyn til hendes skridt - ja nærmest nøgen-, mens Jennifer Hudson får på hatten for at have en gigantisk snotklud siddende under hagen som en del af kjolen.

Kultur
24. februar 2009

3,5 millioner gange om måneden kigger folk fra hele verden ind på fashion-bloggen GoFugYourself.com for at se de kendtes sans for mode blive svinet til - eller 'fugged,' som det hedder på hjemmesiden. Ordet 'fug' er en sammentrækning af fantasticly ugly (fantastisk grim) og bruges bl.a. i formen fugging om netop fænomenet at blogge om kendissernes fatale fashion-fejltagelser.

"Chloë Sevigny (amerikansk skuespillerinde) beviser, at højtaljede bukser, er en bastardunge direkte fra Satans symaskine," pointerer et indlæg med vanlig kækhed og sans for humor.

"Siden gør emnet 'joggingbukser på kendisser' sjovere, end man nogensinde skulle tro var muligt," skrev den britiske avis The Guardian, der ikke er det eneste medie, der har hyldet bloggen. Time Magazine, Washington Post og andre store medier er blevet forelskede i bloggen, der skrives af de to piger Heather Cocks og Jessica Morgan. Bloggen startede som et hyggeprojekt mellem venner, men har parallelt med læsertallet udviklet sig voldsomt. Blandt andet udgav pigerne for nyligt bogen Fug Awards, hvor der uddeles priser for uskønhed i flere kategorier.

Fug Danmark

De få internationale kendisser som Danmark har, har også fået en omgang i websidens vridemaskine:

"Overvej en gang shampoo til det skæg, Viggo, de vilde fantasier om dig som Aragon i Ringenes Herre holder jo ikke evigt," pointerede bloggen om Viggo Mortensens nye fuldskæg.

Helena Christensen har også fået høvl for en kjole med store runde palietter.

"Du ligner jo et brætspil," lød anklagen, efterfulgt af en afstemning om, hvorvidt kjolen var grim eller bare gav en lyst til et spil dam.

Pigerne bag siden bruger hele dagen på at kritisere andre og pointerer på hjemmesiden med en god portion ironi, at de inderst inde nok bare er misundelige på de rige kendisser.

"Hvem har ikke lyst til at gå til gallapremiere klædt på som en fordrukken lampeånd? Vi ærgrer os ofte over, at vi f.eks. ikke ejer de dér lammeskinds-hotpants i guld, som Beyoncé altid render rundt i."

Læs og ikke mindst se den fugging sjove hjemmeside her: www.GoFugYourself.com

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her