Læsetid: 3 min.

Pablo Llambías ny rektor for Forfatterskolen

Skolens bestyrelse har ansat en eksperimenterende forfatter som rektor i de næste fire år. Han vil videreføre sin forgængers arbejde og sætte fokus på undervisningsformen. Eleven sidder med nøglen til sit eget talent, mener han
Skolens bestyrelse har ansat en eksperimenterende forfatter som rektor i de næste fire år. Han vil videreføre sin forgængers arbejde og sætte fokus på undervisningsformen. Eleven sidder med nøglen til sit eget talent, mener han
31. marts 2009

Pablo Llambías er manden, der skal lede Forfatterskolen de næste fire år. Han tiltræder 1. juli. Bestyrelsen begrunder sit valg med, at han har solide kvalifikationer inden for både undervisning og administration og vil kunne forvalte skolens traditioner og samtidig sikre den nødvendige fornyelse.

"Jeg er enormt glad for, at jeg fik tilbudt stillingen. Jeg glæder mig virkelig til at komme i gang," siger 45-årige Pablo Llambías, der var ansat som lærer på Forfatterskolen fra 2002-2006 under Hans Otto Jørgensen, som nu takker af efter syv år som rektor.

Pablo Llambías understreger, at han vil fortsætte, hvor Hans Otto Jørgensen slap:

"Han har virkelig gjort det godt. Jeg vil udvikle videre på mange af de områder, som han har arbejdet med."

Men der er også nye tiltag på vej.

"Jeg vil især interessere mig for selve undervisningsformen. Der bliver undervist i workshops, og jeg vil finde ud af, hvordan det egentlig virker. Det er der ikke nogen, der har kigget nærmere på før," siger Pablo Llambías, der ikke giver meget for de kritiske røster, der kalder Forfatterskolen for den formmæssigt funderede avantgardes væksthus:

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu