Læsetid: 1 min.

X Factor-Linda slog rekord

31. marts 2009

2.271.000 tv-seere så med, da færøske Linda i fredags blev kåret som årets X Factor-vinder.

Det var 75.000 flere seere, end da Martin sidste år løb af med sejren. Samtidig er seertallet det næsthøjeste for et serielt underholdningsprogram i Danmark nogensinde, kun overgået af Det Europæiske Melodi Grand Prix i 2001, som Danmark var vært for i Parken.

I gennemsnit har 1.710.000 danskere fulgt med på DR1 hver fredag aften, fra man første gang mødte Linda og Mohamed i audition-programmerne, til der blev sagt farvel og på gensyn til dem i finalen i fredags.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu