Læsetid: 4 min.

Kunstner lancerer terrorpakke

Anti-terrorloven er en svækkelse af demokratiet, mener billedkunstneren Jakob Jakobsen, der har fremstillet klistermærker til forstyrrelse af trafiksikkerheden
Anti-terrorloven er en svækkelse af demokratiet, mener billedkunstneren Jakob Jakobsen, der har fremstillet klistermærker til forstyrrelse af trafiksikkerheden
11. april 2009

Mens skumringen sænker sig over Nørrebro, strømmer potentielle terrorister ind i Folkets Hus. Her vil billedkunstneren Jakob Jakobsen lancere sin egen terrorpakke i protest mod regeringens anti-terrorpakke. Og der er gratis økologiske pilsnere fra Thisted Bryghus.

"Jeg går bestemt ikke ind for terrorisme. Men mit krav er, at regeringen skal skrotte anti-terrorloven. Den er fuldstændig i strid med fundamentale demokratiske principper," siger Jakob Jakobsen.

Vi har sat os i Folkets Park over for det historiske hus, der blev indtaget af slumstormere i 1971 og siden har være et fristed for folk, der vil realisere mere eller mindre skæve ideer. Om 10 minutter begynder launcharrangementet for Jakob Jakobsens terrorpakke, som han vil uddele 100 eksemplarer af til publikum.

Pakken indeholder klistermærker i forskellige størrelser med påskriften 'Til forstyrrelse af samfundsordenen'.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Christoffer Sørensen

Tak til Jakob Jakobsen for at sætte fokus på dette vigtige emne.

Det er hyklerisk af et demokrati af have en restriktiv antiterrorlovgivning, der går mere ud over almindelige borgere end potentielle terrorister.

ja tak for det Jakob, væk med disse middelalder agtige love. Første gang jeg hørte om brug af antiterror loven i DK var da en gammel mand i Esbjerg blev anklaget efter den for at gå ned på molen for at fiske, havnen havde godt nok fået en bom og indhegning efter 2001 men han havde fisket der hele sit liv, så der ville han stå og fiske, at ligefrem begynde at anklage ham efter antiterrorlovgivning viser bare at 'loven' vil evt. komme til at blive brugt(og er blevet brugt) i alle mulige situationer, som f.eks den med aflytninger af folk som er mistænkt for at være involveret i 'organiseret' kriminalitet, som er temmelig bredt udtryk, hvem som helst kunne også blive 'mistænkt' for at være involvereti i 'organiseret' kriminalitet, som giver politiet automatiskt lov til at aflytte de 'mistænkte'. Denne såkaldte antiterrorlovgivning underminerer de love vi allerede har så den skal da helt klart skrottes.

Danskere har tydeligvis glemt et af de vigtigste formål staten oprindeligt skulle have.. at beskytte borgerne mod staten selv. Vi er blevet for autoritetstro, nok fordi statens magtudøvelse sjældent rammer os selv!