Note
Læsetid: 1 min.

En blond orkan

Kultur
15. maj 2009

Skuespillerinden Jessica Biel er vild med E.T. (1982) og vil vide, hvordan Steven Spielberg fik så god en præstation ud af lille Drew Barrymore i rollen som hovedpersonens lillesøster. "Jeg synes, at spørgsmålet skal lyde, 'hvordan fik Drew Barrymore den præstation ud af mig?', fordi Drew var en blond orkan på den film," svarer Spielberg. "Hun var en stor inspiration for os alle, fordi hun gav en sådan renhed i hjertet og sjæl og passion til en karakter, der ikke var så langt fra hendes virkelige liv. Jeg skylder Drew en masse for at give manuskriptforfatter Melissa Mathison og jeg mulighed for at finde på replikker, vi ikke ville have fundet på, hvis ikke Drew havde været der til at skrive dem til os."

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her