Læsetid: 5 min.

Tag hjem og spis

Take-away. Vælger man at spise hjemme, går man glip af muligheden for at lufte gå-ud-habitten og sine fordomme om andre mennesker, men madoplevelsen behøver ikke lide under det. Slet ikke, hvis man besøger Vedbæk og henter sig en smags- og sanseoplevelse i færdige fiskeretter
Havnen. Vedbæk er mangesidig, og man kan også hente sig en smags- og sanseoplevelse i færdige fiskeretter. Man skal blot have fat i -Gourmanden og konen-.

Havnen. Vedbæk er mangesidig, og man kan også hente sig en smags- og sanseoplevelse i færdige fiskeretter. Man skal blot have fat i -Gourmanden og konen-.

Christian Ringbæk

15. maj 2009

Det er sjovt at spise ude. Især fordi man så spiser sammen med andre, der også synes, det er sjovt at gå ud og spise. Og det er ikke mindst spændende, fordi man kan sidde og digte små historier om de andre spisende. Det gør min medspisende hustru og jeg altid - med stor fornøjelse: "Ham der sidder der ovre med en meget ung pige, er vist ikke ude med sin kone, eller hvad med det midaldrende ægtepar, der ikke har vekslet et eneste ord med hinanden de sidste to timer, de må have det hyggeligt, eller se en gang på de to unge, der begge spiser med gaflen i den ene hånd, mens de begge to taler i mobil med den anden."

Men man kan selvfølgelig også vælge at spise hjemme. Så får man ganske vist ikke luftet sine fordomme om andre mennesker eller gå-ud-habitten. Til gengæld kan hjemmespiseri været rigtigt hyggeligt. Rammerne kender man jo, og underholdningen er op til en selv og det par venner, man inviterer. Og måltidet kan sagtens byde på god rigtig mad alligevel. Også selv om - eller måske især - når man ikke selv skal lave den.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu