Læsetid: 2 min.

'Det er ikke vores opgave at være taktfulde'

... sagde David Rehling som direktør for Danmarks Natur-fredningsforening, og det udtryk synes stadig at være et motto for vor skribent på nu 60
14. maj 2009

Dagbladet Information er et energisk og ofte kaotisk foretagende, hvorfor vi ind imellem glemmer det, der ligger lige for, nemlig at omtale en af bladets markante og mangeårige medarbejdere, David Rehling, der - i går - fyldte 60. Rehling er en del af denne energi på sin helt egen måde. Ind kommer han af døren til redaktionsmødet, hæs og hæsblæsende efter cykelturen fra Dragør, hvor han har boet næsten hele sit liv, dybt optaget af historiens vingesus i form af de biografier, han anmelder, senest Henrik Cavling og Mogens Fog. Begejstret beretter han om de vinkler og sammenhænge, han har fået øje på, til en forsamling, der ofte kun har den næste deadline for øje.

Rehlings kontor på kulturgangen på 4. sal bugner af digre værker om blandt andre danske statsministre, Henry Kissinger og Napoleon. Hans juridiske uddannelse og interesse er ligeledes afspejlet i moppedrenge om ministeransvar og forvaltningsret, mens Davids store cykelentusiasme spores i et par cykelhandsker, der vinker fra stumptjeneren, og et enkelt snapshot af ham selv iført meget omtalte cykelshorts på opslagstavlen. På væggen hænger bl.a. et diplom fra den åbne journalistuddannelse.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu