Læsetid: 3 min.

Ingen tid til leg

Hvad er tennis uden de små detaljer, man aldrig så komme, og hvis tekniske sværhedsgrad man næsten ikke begriber?
Når den umiddelbare fascination af spillernes slagstyrke og vedholdendhed har lagt sig, synes der ikke at være så meget tilbage at se på i kampen mellem Serena Williams og Elena Dementieva. Williams vandt med 8-6 i tredje og afgørende sæt.

Når den umiddelbare fascination af spillernes slagstyrke og vedholdendhed har lagt sig, synes der ikke at være så meget tilbage at se på i kampen mellem Serena Williams og Elena Dementieva. Williams vandt med 8-6 i tredje og afgørende sæt.

Glyn Kirk

3. juli 2009

Det er kvindernes semifinaledag ved Wimbledon, de fire bedste i verden er i aktion på det mægtige centre court ved årets mest prestigefyldte turnering, og deres udsendte medarbejder er så godt som ligeglad.

Det er ikke fordi, der ikke er spænding om udfaldet. Elena Dementieva og Serena Williams har lige udkæmpet en neglebider af en maratonkamp, som Williams vandt med 8-6 i tredje og afgørende sæt. Og det er heller ikke fordi, det ikke er imponerende at se dem hamre bolden af sted med præcision og konsekvens, overhovedet ikke, det er endog vældig imponerende. Men når den umiddelbare fascination af spillernes slagstyrke og vedholdendhed har lagt sig, synes der ikke at være så meget tilbage.

Lige nu spiller Venus Williams (185 cm) mod Dinara Safina (183 cm), og det er nogle seriøse slagudvekslinger, de har gang i. Bogstaveligt talt seriøse. Her er ingen følt slice, og hvor er den pludselige stopbold, svirpet med håndleddet, baghåndssmashet, halvflugtningen, den kælne boldbehandling, ja, hvor er legen egentlig henne?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu