Læsetid: 5 min.

Pippilotta med de lange strømper

Absolut uimodståelig rødhåret frækkert, perfekt svensk popo og stram talje, fregner og hofteholder, knaldfræk, med på den værste og altid villig. Venter på dig. Bestil tid nu på www.villa_villekulla.org
6. juli 2009

Pippi Langstrømpe som kønsmoden og seksuelt udlevende voksen-væsen er en svær fantasi. Den kan dog med lidt koncentration og god vilje godt lade sig gennemføre, omend det kan føles som vold mod en af barndommens ultimative barneskikkelser.

At forestille sig Pippi som heteroseksuel kvinde i et fast, monogamt parforhold i forstadsvillaen Villekulla overskrider dog næsten fantasiens grænser.

Er det muligt, at Pippilotta Viktualia Rullegardinia Krusemynta Efraimsdatter Langstrømpes seksualliv ville udvikle sig til at omhandle et ugentligt missionær-knald med tanke på fædrelandet og ægtefællens forbliven?

Fritænker over dem alle

Næppe. Pippi er fritænkeren over alle fritænkere, så det er vel højst plausibelt, at hun også vil være friknalderen over alle friknaldere.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Niels Borchert

Du har fuldstændig ret i, at det er en svær fantasi at forestille sig Pippi, som kønsmoden og seksuelt udlevende voksen-væsen fordi pippi faktisk ikke bliver voksen.
De fleste mennesker kender ikke slutningen på historiierne om Pippi og bliver overraskede når jeg gør opmærksom på, at hun til sidst beslutter sig for aldrig at blive voksen og bogen slutter med en ensom Pippi der puster "livets flamme" ud.
Hvis Pippi ikke dør som 9 årig vil hun formentlig blive misbruger, muligvis sexafhængig. Pippi er nemlig et omsorgssvigtet barn med fraværende forældre, men godt nok beskrevet med anderkendelse af nogle fantastiske egenskaber, dog uden evner til at indgå i sociale sammenhænge. Selv om det er en frydefuld tanke med en frimodig friknalder er det helt andre opvækstvilkår der kræves for at udvikle disse egenskaber med venlig hilsen Niels Borchert