Læsetid: 5 min.

Skabet kom på plads

Efter endnu en historisk finale er Roger Federer tilbage på verdensranglistens førsteplads med Wimbledon-trofæet i hånden
Efter endnu en historisk finale er Roger Federer tilbage på verdensranglistens førsteplads med Wimbledon-trofæet i hånden
6. juli 2009

LONDON - Det kan diskuteres, om Roger Federer er den dygtigste tennisspiller nogensinde, men det kan ikke diskuteres, at han er den mest leveringsdygtige i episke Wimbledonfinaler. Hans dramatiske femsæts-sejr over Rafael Nadal i 2007; hans maratondyst af et nederlag til samme Nadal året efter - vidt og bredt udråbt til at være tennishistoriens bedste kamp; og nu, i går, den næsten ubegribeligt udmarvende finale mod Andy Roddick.

Rastløse Roddick, med sine hurtige skridt, oppe af stolen og klar til at spille inden dommeren har annonceret sidebyttepausens endeligt. Hele tiden i bevægelsen, klør sig i skridtet, tager kasketten af, sætter den på igen, retter på blusen, først ved den ene skulder, så den anden.

Amerikaneren var på forhånd udråbt til underhund, og det så også ud til at holde stik, da Roger Federer havde breakbold ved 5-5 i første sæt og slog en forhånd ned af linjen, en vinder, bag- og sidelinjedommeren samlede hænderne, bolden var dømt god, sættet var så godt som Federers, nu skulle han bare serve det hjem. Hvis altså ikke Roddick havde udfordret kendelsen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu