Læsetid: 1 min.

Designudstilling på Kongens Nytorv

25. august 2009

Kongens Nytorv i København danner for øjeblikket rammen om en designudstilling. Her står 69 klare glasbobler, der indeholder forskellige design, der alle er en del af finalen i verdens største designpris, Index:Award. Designprisen har fokus på innovation og er med egne ord »stiftet for at støtte og hylde design, der har som mål at forbedre livet og verden«. De forskellige indretninger dyster i fem forskellige discipliner: krop, hjem, arbejde, spil og samfund. På torvet står derfor alt fra et uddannelsesspil, der skal gøre erhvervsledere mere kompetente, til et ildsted, der skal modvirke røg i køkkenet. Et problem der ifølge ibyen.dk dræber 1,6 millioner mennesker om året. Vinderne afsløres på fredag den 28. august i DR Koncerthuset.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu