Læsetid: 1 min.

Kunstsamlernyt

Kunstsamlernyt ved Michael Jeppesen
25. september 2009

Aktion/Auktion til fordel for afviste irakere står til mindst fire siders megaafsløring hos B.T., hvis det skulle komme den skarpe formiddagsavis for øre, at Olafur Eliassons værk, der samlede 32.000 kroner eksklusiv salær ind til irakerne, måske blev oversolgt en smule. Værket ’360 degree compass’ fandtes ifølge Bruun-Rasmussen i et oplag på 10. En hurtig google-søgning viser dog, at værket findes i 360 eksemplarer og 10 AP'er og kan fås i førende butikker for 500 euro (3.700 kr.).

Ryan Ganders værk hos David Risley omtalt andetsteds her på sitet kan fås til 50.000 kroner, hvilket må siges at være et god køb, eftersom den unge herre netop er kommet på Lisson Gallery i London.

Camilla Rohde Madsen, den barmfagre fra Stalke, åbner eget galleri under navnet Rohde Contemporary i midten af november i St. Kongensgade 110.

Karsten Ohrt kan noget med penge, nu har direktøren for Statens Museum for Kunst fået en amerikansk støttefond på benene, der skal hjælpe museet økonomisk og udbrede dansk kunst over­ there i Obamaland.

Staten vil nu én gang for alle finde ud af, hvilken nytteværdi kunsten har og har derfor inviteret 100 personer fra kunstverdenen til to dages seminar med Folketingets kulturudvalg, Statens Kunstfond og Statens Kunstråd i næste uge.

Serie

Seneste artikler

 • Stressstreger

  23. september 2010
  Det bedste ved udstillingen er heldigvis Daniel Milans streg. En helt tynd sort krimskrams tilsat brede tykke sorte strøg. Det ser enerverende ud, fordi han kun tegner bevægelsen og skyggerne, og når man koncentrerer sig, får man øje på, at det er døde mennesker eller bizarre motiver med døde dyr og opstemte mennesker, han har tegnet...
 • Billige grin

  19. august 2010
  Moderne kunst for arabere er ligesom mavedans for danskere. Det er muligt, at vi alle har maver, men ve de egyptere, der skal tage imod den første danske mavedanserdelegation på kulturel udvekslingsrejse
 • Utopien nærmer sig

  19. august 2010
  Som en del af et projekt, der skal bringe utopien tilbage på kunstscenen, har kunstneren Goodiepal længe ført krig mod Det Jyske Musikkonservatorium, der fyrede ham i 2008. Krigen har ført ham verden rundt med en forelæsning om computerkunst, men dog ikke tættere på forsonende ord fra konservatoriet
Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu