Læsetid: 7 min.

'Krigen er et spejl på, hvordan vi ser os selv'

Christoffer Boes nye film, 'Alting bliver godt igen', er både en thriller om en mand, der får beviser for danske soldaters overgreb på fanger i Afghanistan, og et melodrama om kærlighed og tab. 'Filmen har forhåbentlig spændvidde nok til at kunne favne en række fortolkninger', siger Boe
Christoffer Boe håber, at hans nye film, 'Alting bliver godt igen', holder balancen mellem thriller-fremdriften og   historien om kærlighed og tab.

Christoffer Boe håber, at hans nye film, 'Alting bliver godt igen', holder balancen mellem thriller-fremdriften og historien om kærlighed og tab.

Kristine Kiilerich

27. januar 2010

Det er svært at tale om Christoffer Boes nye film, thrillerdramaet Alting bliver godt igen. Ikke fordi det er en dårlig film - for det er den bestemt ikke - eller fordi den er svær at forstå eller forholde sig til - for det er den heller ikke. Men filmen er så fuld af hemmeligheder og spor og vildspor, at det bedste faktisk vil være at se den uden at vide for meget om den.

Da jeg en kold vinterdag sidder over for den 35-årige instruktør - der i øvrigt lige er blevet færdig med optagelserne til en ny, no budget-film, The Beast - på en mondæn café på Østerbro, kan jeg ikke lade være med at spørge om, hvordan vi dog skal kunne tale om Alting bliver godt igen uden at afsløre alt for meget af handlingen, der i løbet af sine 90 minutter tager nogle drejninger, som nok vil komme bag på de fleste.

»Man kan kredse om, hvad den gerne vil,« siger Boe, der er en mand af mange ord, og som ikke har svært ved at formulere sig omkring sine ideer og film.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu