Læsetid: 1 min.

Mød Per Fly

Instruktør Per Fly i samtale med Informations Christian Monggaard
Instruktør Per Fly i samtale med Informations Christian Monggaard
Kultur
5. januar 2010

Den 21. januar er der premiere på Per Flys nye film, Kvinden der drømte om en mand, instruktørens første siden Drabet, der markerede afslutningen på hans socialrealistiske Danmarkstrilogi.

Den nye film er et erotisk drama med Sonja Richter i hovedrollen, og om den og meget andet vil Per Fly fortælle et publikum og Informations filmredaktør, Christian Monggaard.

Det kommer til at foregå tirsdag den 12. januar kl. 17-18.30 i Informations kantine, Store Kongensgade 40 C. Der er gratis adgang til arrangementet, men plads skal bestilles på: i@information.dk eller 33 69 60 00.

I forbindelse med mødet med Per Fly er der mulighed for at komme til forpremiere på Kvinden der drømte om en mand. Det foregår også tirsdag den 12. januar, kl. 19.15 i Cinemateket i København, hvor Per Fly vil introducere filmen. Billetter skal bestilles på 33 74 34 12.

Om filmen

Synopsis for Kvinden der drømte om en mand

K (Sonja Richter) arbejder som modefotograf, hun har succes og rejser regelmæssigt rundt i Europa og tager billeder til forskellige magasiner. Hun elsker sin mand Johan (Michael Nyqvist), der er forfatter og en del ældre end hende.

K’s liv er på alle måder som hun ønsker sig, og hun ville også være lykkelig, hvis det ikke var fordi hun plages af drømme. Drømme som anfægter og intimiderer hende. Altid drømme om den samme fremmede mand.

På en rejse til Paris møder hun manden fra sin drøm (Marcin Dorocinski). Han viser sig hurtigt at være meget forskellig fra den mand, hun har drømt om, men alligevel indleder hun et forhold til ham. Efter en kort men heftig forelskelse forlader K brat manden og flygter hjem til sin mand i København.

Men da hun sammen med Johan senere rejser til Warszawa, møder hun igen manden fra sine drømme, og denne gang udvikler forholdet sig hurtigt til en besættelse, der får katastrofale følger.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her