Læsetid: 1 min.

De elskede showbusiness

11. marts 2010

»Tak, akademi, tak,« sagde en meget glad Jeff Bridges og løftede sin Oscar sejrrigt i vejret, da han af Kate Winslet fik overrakt prisen for sin fine præstation som afdanket countrysanger i Scott Coopers Crazy Heart.

»Juhuuu. Tak, mor og far, for at give mig lyst til at have så fed en profession. Min mor elskede underholdningsbranchen så meget, at hun fik alle os børn til at optræde, og min far fortalte mig om alle skuespillets fundamentale regler. De elskede showbusiness så meget, og jeg føler mig som en forlængelse af dem, og den her pris er lige så meget til deres ære, som den er til min.«

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu