Læsetid: 9 min.

Bogbranchen kæmper om de kriminelle

Peter Lundin, Jørn 'Jønke' Nielsen, Stein Bagger og Brian Sandberg. De danske forlagshuse kappes om at udgive biografier om mordere og andre kriminelle. Og bøgerne sælger. På tirsdag er det 'jetsetrockeren' Brian Sandbergs tur til at fortælle om sit liv i underverdenen. Men er forlagene med til legitimere kriminel adfærd, eller er det i offentlighedens interesse at kende rockeres, morderes og storsvindleres baggrund?
Peter Lundin, Jørn 'Jønke' Nielsen, Stein Bagger og Brian Sandberg. De danske forlagshuse kappes om at udgive biografier om mordere og andre kriminelle. Og bøgerne sælger. På tirsdag er det 'jetsetrockeren' Brian Sandbergs tur til at fortælle om sit liv i underverdenen
7. maj 2010

Det sker, at folk bliver syge eller på anden måde forhindret, når de skal interviewes. Men at årsagen til aflysningen er, at interviewpersonen er blevet anholdt, hører ikke til de almindelige grunde. Paradoksalt nok var det netop det, der skete, da Information var blevet lovet en kommentar fra den bogaktuelle rocker Brian Sandberg tirsdag eftermiddag. Få timer forinden var den kendte jetsetrocker blevet anholdt og siget for drabsforsøg af Københavns politi, derfor fik han ikke mulighed for at svare på Informations spørgsmål om, hvorvidt hans stjernestatus sender de forkerte signaler til unge mennesker, og på, hvorfor hans liv er så interessant, at vi skal læse om det i biografien Gangster, der udkommer på tirsdag. Men i stedet for interview i aviser og på tv kommer Sandberg til at fejre udgivelsen af sin biografi, som Ekstra Bladets Forlag udsender nu på tirsdag.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu