Læsetid: 4 min.

Mesterens farvel

Roger Federer er sendt tidligt hjem fra London, hvor semifinalerne byder på spændende nye navne - og usædvanlig smukt benarbejde
En skade i ryggen og højre ben er en del af forklaringen på, at Roger Federer overraskende tabte sin Wimbledon-kvartfinale til Tomas Berdych. Det fortæller den seksdobbelte Wimbledon-vinder og forsvarende mester efter onsdagens nederlag til den tjekkiske modstander.

En skade i ryggen og højre ben er en del af forklaringen på, at Roger Federer overraskende tabte sin Wimbledon-kvartfinale til Tomas Berdych. Det fortæller den seksdobbelte Wimbledon-vinder og forsvarende mester efter onsdagens nederlag til den tjekkiske modstander.

Felipe Trueba

1. juli 2010

LONDON - Gennem hele kampen mod Tomas Berdych forsøgte Roger Federer at pumpe sig selv op til sejr. Gang på gang råbte schweizeren, der ellers ikke har for vane at vise følelser på banen, »Come on!«, men lige lidt hjalp det. For første gang i otte år bliver herrefinalen ved Wimbledon en Federer-løs affære. Gennem hele det afsluttende fjerde sæt, lå kampen på vippen. Federer, bagud 2-1 i sæt og foran 3-2 i partier, havde tre breakbolde ved 0-40 i Berdychs serveparti. Men den 196 centimeter høje tjekke spillede mesterligt i de afgørende dueller. Først servebombede han sig på 15-40 med 217 km/t, så bragte forhånden ham let på 30-40 efter endnu en velplaceret førsteserv, og på den tredje breakbold vovede han sig frem til nettet, hvor Federer fangede ham i fødderne med hvad, der burde have været et passerslag, men i stedet blev til en perfekt vinklet baghåndsflugtning fra tjekkens følsomme hånd.

Da Berdych straks efter brød til 4-3 med en hård cross court-forhånd lignede det Federers farvel.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu