Læsetid: 6 min.

Absurd teater med en film i hovedrollen

Der er poesi i Lars von Triers måde at pine kvinder på, mener den amerikanske skuespillerinde Kirsten Dunst, der spiller en af hovedrollerne i instruktørens kommende film, den psykologiske katastrofefilm 'Melancholia'. Og meget mere fik vi ikke at vide, da Trier og en perlerække af internationale skuespillere mandag præsenterede filmen på et velbesøgt pressemøde i Sverige
Der er poesi i Lars von Triers måde at pine kvinder på, mener den amerikanske skuespillerinde Kirsten Dunst, der spiller en af hovedrollerne i instruktørens kommende film, den psykologiske katastrofefilm 'Melancholia'. Og meget mere fik vi ikke at vide, da Trier og en perlerække af internationale skuespillere mandag præsenterede filmen på et velbesøgt pressemøde i Sverige
28. juli 2010

»Det er historien om to søstre og en planet, der kommer tættere og tættere på Jorden, mens to søstre fjerner sig mere og mere fra hinanden ... nej, nej.«

Det er ikke nemt at få Lars von Trier til at fortælle, hvad hans nye film, Melancholia, handler om, da den danske instruktør og de fleste af de mange store skuespillere, som er med i filmen - Kirsten Dunst, Kiefer Sutherland, Stellan Skarsgård, John Hurt, Jesper Christensen, Charlotte Gainsbourg, Charlotte Rampling, Udo Kier og Brady Corbet - mandag stiller op til et pressemøde i Sveriges filmhovedstad, Trollhättan, nord for Göteborg.

Det er den fjerde af Triers film, som indspilles i Trollhättan, der også kaldes Trollywood.

Måske er den depressionsplagede, lidt pressesky instruktør - som dog har det bedre nu end for et år siden, hvor han var i Cannes med Antichrist - hæmmet af, at der er så mange journalister og fotografer til stede, ca. 60 fra Skandinavien og Tyskland.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu