Læsetid: 4 min.

Hun sender stadig kæberne mod jorden

Andy Murray bærer videre på briternes uforløste drømme ved Wimbledon, hvor også tennissportens vel nok mest bemærkelses-værdige duo gør comeback
Sammen udgjorde Anna Kournikova og Martina Hingis i 90'erne verdens bedste doublepar og vandt 11 titler. I år stiller de op, 29 år gamle og for længst pensionerede, i den såkaldte Invitational Doubles, for tidligere stjernespillere, der her i turneringens anden uge hygger sig på Wimbledon-anlæggets sekundære arenaer.

Sammen udgjorde Anna Kournikova og Martina Hingis i 90'erne verdens bedste doublepar og vandt 11 titler. I år stiller de op, 29 år gamle og for længst pensionerede, i den såkaldte Invitational Doubles, for tidligere stjernespillere, der her i turneringens anden uge hygger sig på Wimbledon-anlæggets sekundære arenaer.

Paul Childs Livepic

2. juli 2010

LONDON - Den britiske offentlighed har udsendt et SOS til Andy Murray - Save Our Summer, står det for og hentyder til den miserable optræden fra Wayne Rooney og resten af fodboldlandsholdet ved det igangværende VM i fodbold.

Nu er det tilsyneladende op til skotten at genrejse den nationale stolthed ved at skaffe værtslandet sin første Wimbledon-finalist i mændenes singlerække siden Henry Wilfred 'Bunny' Austin blev banket af amerikaneren Don Budge - det var i 1938.

I dag, den 2. juli 2010, møder Andy Murray den muskuløse spanier Rafael Nadal, sæsonens mest vindende spiller og i sjældent godt humør her ved årets mesterskaber, hvor han uddeler småkager til journalisterne ved pressemøderne, som han uddeler tæsk til modstanderne på banen. Senest gik det ud Robin Söderling, singlerækkens enlige svenske islæt, der ellers vandt første sæt af kvartfinaleopgøret mod Nadal og fik foræret en breakbold i begyndelsen af andet sæt.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu