Læsetid: 1 min.

Følsom ordgøgler

26. august 2010

Bedømmelse: 4/6

Det er tegninger, der ikke prøver at være cool, men i stedet på en god jordnær dadaistisk måde at fortælle noget om de indgroede forestillinger vi har, om politik, økonomi, kærlighed, kunst og ord. Det er faktisk lidt af en drøm at se en væg om den økonomiske krise, hvor der på gulvet nonchalant er placeret et maleri af en hånd, der krydser pege- og langfinger imens teksten i bunden læser: 'Held og lykke, jeg lyver.'

Claus Ejner er ikke kun jysk og underfundig, men også følsom. I den halvdel af udstillingsrummene, der hedder 'Lyst' og handler om at være til, har han skrevet 'Love will never tear us apart,' men anbragt et stykke plaster over ordet 'never'.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu