Læsetid: 1 min.

Opløftende initiativ

9. september 2010

Toves Galleri ligger i Toves Galleri - et tomt shoppingcenter på Vesterbro. Hjemmesiden tovesgalleri.net er en kopi af tovesgalleri.dk, stilen er kopieret fra naboen, der er et træningscenter, og navnet på den første udstilling, Flugten fra Hønsehuseter også lånt fra Tove, nemlig dén Tove Ditlevsen, der ikke blot har lagt fornavn til galleriet, men også pryder centret med citater som om det er en anden DSB-togstamme, man befinder sig i. Toves Galleri lyder fjollet, men er et usædvanligt intelligent kunstnerdrevet udstillingsrum. Grundtanken er lånt fra det nærliggende træningscenter og går ud på at øve sig eller træne med sin kunst. Så de 20 deltagende kunstnere har påbegyndt opbygningen af deres egen lille kunstverden, hvortil de har leveret alle deres bedste værker i en stor skødesløs bunke i den ene ende af lokalet. Herefter er kurateringen begyndt. Fire af de 20 har ophængt og stillet det bedste, de har følt.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu