Læsetid: 3 min.

Third Ear lancerer musikprogram der ikke dømmer

Det radiofoniske alternativ, Third Ear, lancerer nu musikmagasinet VOX. Magasinet giver, modsat de eksisterende musikprogrammer, musikerne plads til at fortælle. Og så lade lytterne om selv at dømme, hvad der er godt og skidt
20. oktober 2010

Det nye musikmagasin VOX, der laves af radiomontageproducenterne Third Ear, skal udbrede den gode musik, men vigtigst af alt ikke dømme. Der bliver ingen stjerner eller anmeldelser at hente i programmet, lyder det fra Third Ears Rasmus Bjerre. I stedet for at vurdere viser VOX blot, hvad der rør sig inden for de forskellige genrer:

»Det lille udbud af anmelderbaserede programmer har givet en forfladigelse af musikken. Det blev få, der bestemte, hvad der er inde og ude. Vurderingshungeren styrede. Og det blev efterhånden uinteressant,« siger Rasmus Bjerre, der sammen med Tim Hinman og Mikkel Andersson producerer det radiofoniske montageprogram VOX, der kan podcastes ugentligt på Third Ears hjemmeside.

For landskabet af musikprogrammer har ifølge Third Ear ligget øde.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu