Læsetid: 2 min.

Dahl revser Brøgger

Debatten om Suzanne Brøggers nyeste bog har udviklet sig til regulær mudderkastning og ren vendettalogik. Senest har sociologen Henrik Dahl med en ætsende novelle som våben indledt et gengældelsesangreb
2. november 2010

»Forfatterinden Suzanne Brøgger er ikke alene en ondskabsfuld sladderkælling, der blander gift og strør om sig med sladder og grimme antydninger om venner og fjender i sin ny bog, Jeg har set den gamle verden forsvinde - hvor er mine øreringe? Hun er også grisk.« Sådan skriver journalist Annelise Pedersen i Ekstra Bladet i forbindelse med Brøggers salg af sine kærestebreve til Det Kgl. Bibliotek.

Brøggers bog er med dens indiskrete ondskabsfuldheder rettet mod kendte kulturpersonligheder i det fiktive Mogadonien (læs: Danmark). Ikke alle finder det lige sjovt. Især ikke dem, der umiskendeligt bliver udleveret i bogen.

Først var det bl.a. Bettina Heltberg og Morten Messerschmidt, der tog til genmæle. Nu er det - foruden Annelise Pedersen - Suzanne Bjerrehuus og sociologen Henrik Dahl, der melder sig på banen med (person)angreb på Brøgger.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer