Læsetid: 4 min.

Troels på sendefladen

Ministre. Alle kan vel lide fryns. Hvem siger nej tak til en gave, når det kommer til stykket. Og det er da heller ikke videre høfligt. Vi siger tak til skatteminister Troels Lund Poulsen, men så let slipper vi på den anden side ikke. Der er noget mærkeligt ved den mand, han vil ikke gå væk
Ministre. Alle kan vel lide fryns. Hvem siger nej tak til en gave, når det kommer til stykket. Og det er da heller ikke videre høfligt. Vi siger tak til skatteminister Troels Lund Poulsen, men så let slipper vi på den anden side ikke. Der er noget mærkeligt ved den mand, han vil ikke gå væk
3. december 2010

Når man ser vores skatteminister, Troels Lund Poulsen, i fjernsynet, får udtrykket sendefladen en helt ny og uhyre konkret betydning. Manden er dobbelt, han er ikke bare Troels, han er Troels-Troels. Der er virkelig meget få mennesker, der som han kan fylde hele skærmen ud med sit ansigt alene - og det endda på trods af at han tydeligvis slet ikke kan lide at være i fjernsynet. Han har et udtryk og en stemmeføring, der røber, at han hele tiden venter sig det værste. At journalisten, der interviewer ham, pludselig stiller et uforskammet spørgsmål eller prøver at lokke ham på glatis. Men det skal blive løgn, Troels-Troels er beredt, på vagt, parat, hele ministermulen er ét stort forsvarsværk mod kritik og fornærmelser. Han ved godt, at journalister ikke kan lide regeringen, han ved også godt, at de heller ikke kan lide ham, men de kan bare komme an. De skal ikke tro, de vil kunne få ham til at sige noget, han ikke har tænkt sig at sige. Hvis det skal være på den måde, så skal han vise dem, hvordan det føles at skulle holde trit med en snegl. Det er sneglen, der sætter tempoet.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu