Læsetid: 7 min.

Meget at glæde sig til

Et rent overflødighedshorn. Nye film af Lars von Trier, David Fincher, Steven Spielberg og Peter Jackson, John Lasseter, Terrence Malick og Lone Scherfig. Her er en guide til nogle få af de film, Informations filmredaktør har flest forventninger til i 2011
Et rent overflødighedshorn. Nye film af Lars von Trier, David Fincher, Steven Spielberg og Peter Jackson, John Lasseter, Terrence Malick og Lone Scherfig. Her er en guide til nogle få af de film, Informations filmredaktør har flest forventninger til i 2011
6. januar 2011

For en filmelsker - og filmanmelder - er der altid en særlig fornøjelse ved at træde ind i et nyt år. Hvor godt det forgangne filmår så end har været, er det altid med forventningen om, at det næste bliver endnu bedre. Og har det været et dårligt filmår, ja, så glæder man sig blot endnu mere til at komme videre.

Det er, som om nytåret giver én mulighed for at glemme alle de dårlige filmminder fra året før og i et par dage - meget længere varer det trods alt ikke, før man har set de første film i det nye filmår, og hverdagen begynder at melde sig - gå en lys og bedre fremtid i møde.

Lad mig derfor, inden jeg igen mister alle illusionerne, se lidt fremad og præsentere en halv snes af de film, jeg ser mest frem til i 2011. Det er film, jeg endnu ikke har set - nogle af dem, jeg allerede har set og gerne vil se igen, står til sidst i artiklen - og som jeg af forskellige grunde har store forventninger til. Og husk, at det kun er et fåtal af de mange film, danske såvel som udenlandske, det næste års tid har at byde på.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu