Note
Læsetid: 1 min.

Gammeldags kulturpolitik

Kultur
11. februar 2011

I gamle dage indkøbte bibliotekerne gode værker for at kunne låne dem ud i en demokratisk proces, der skulle danne borgerne. I anledning af det tidligere kunstbibliotek Tranegårdens 40-års jubilæum har Gentofte Hovedbibliotek inviteret kunstnergruppen Telefon Til Chefen til at lave en udstilling med og over konceptet. Det er blevet fint. Det tørre look, disse gamle tryk har, matcher sært nok de pertentlige unge mænds stil, hvor de især er glade for at indsætte huller og fritskrabede felter. I et virkelig lækkert åbent kartotek har de freestylet med alt godt fra biblioteket i 20 collager. Det ligner en voksen Tal R der har haft timer på et maskinværksted. Og i et andet værk har de installeret et talende Webergrills-låg i gulvet. Klart anbefalelsesværdigt, hvis man alligevel er på de kanter.

4/6 Stjerner: Reg. Nr. på Gentofte Hovedbibliotek, Ahlmanns Allé 6, Hellerup til den 19. marts.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her