Note
Læsetid: 1 min.

Skovhus får P2 Kunstnerprisen

Kultur
15. februar 2011

Til september afholdes P2 Prisen i Koncerthuset, men allerede nu afsløres vinderen af den store kunstnerpris. Det bliver operasangeren Bo Skovhus som vinder P2's kunstnerpris 2011. En pris han blandt andet får for sin personlige gennemslagskraft, siger Esben Tange, redaktør på P2 til DR Kultur.

»Med Bo Skovhus som modtager af P2 Kunstnerprisen 2011 sætter vi i P2 fokus på en af Danmarks mest fremragende klassiske musikere. I kraft af maskulin gennemslagskraft og en stærk psykologisk karaktertegning... I mere end 20 år har Bo Skovhus sat et fornemt personligt præg på den internationale operascene,« siger Esben Tange. Den danske baryton Bo Skovhus har siden 1991 været tilknyttet Wiener Statsoper.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her