Læsetid: 4 min.

Sidste chance for Lindhardt og Ringhof

Opgaven for Lindhardt og Ringhofs nyudnævnte direktør, Lars Boesgaard, er enkel: Enten genopfinder han forlaget, eller også risikerer han at køre det i sænk. I denne uge lancerede han sin længe ventede redningsplan. Den går i korte træk ud på at tjene flere penge ved at fokusere mindre på dem
Udfordringen. Lars Boesgaard har tidligere været   direktør i Gyldendal Fakta, men nu er han manden, der skal vende de seneste års udvikling i forlaget Lindhardt og Ringhof. Forlaget har tabt over 100 millioner kroner i løbet af de seneste fem år, nu er en strukturændring i organisationen en del af redningsplanen.

Udfordringen. Lars Boesgaard har tidligere været direktør i Gyldendal Fakta, men nu er han manden, der skal vende de seneste års udvikling i forlaget Lindhardt og Ringhof. Forlaget har tabt over 100 millioner kroner i løbet af de seneste fem år, nu er en strukturændring i organisationen en del af redningsplanen.

Søren Bidstrup

6. maj 2011

Det har været fem frygtelige år for forlaget Lindhardt og Ringhof. Fem år med røde bundlinjer, fyringsrunder og forfatterflugt. Fem år med strategiplaner, omstruktureringer og rationaliseringer. Fem år med skuffelser, nederlag og et vildtvoksende underskud, som for længst har rundet de 100 mio. kroner.

»Vi har været sådan et forlag, folk gerne ville væk fra,« siger Lars Boesgaard, der tiltrådte som administrerende direktør for Lindhardt og Ringhof for godt en måned siden.

»Folk er blevet slidt ned af nervøsitet og usikkerhed, fordi de i årevis ikke har vidst, om de var købt eller solgt.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Erik Jensen

E-bøger, jo før jo bedre og vel at mærke til lavpris, så nye forfattere kan udkomme og så læserne har råd til en masse fejlkøb...
Har haft flere Android enheder i 1,5 år som alle er perfekte til e-bøger men utroligt nok venter vi stadig på at kunne købe og læse danske bøger via nettet...