Læsetid: 4 min.

Ulf bider bare bedst

Bertel Haarder er værste yndlingshadepolitiker i Cirkusrevyen 2011 og Milena Penkowa er lækreste lamselår. Men måske er det alligevel satiren over os helt almindelige danskere, der blomstrer vildest på Bakken i år
24. maj 2011

Carl-Erik Sørensen er en af Danmarks skarpeste revyforfattere. Men i Cirkusrevyen 2011 er hans stærkeste påfund faktisk at lade være med at digte. I sit ultraskarpe portræt af Bertel Haarder har han i hvert fald bare brugt de autentiske overfusningsord fra hint forulykkede tv-interview, som politikeren kastede sig ud i på trods af risengrød og al fornuft. Det interview, som enhver med netadgang har kunnet se igen og igen og som endda endte som temaudstilling på Danmarks Mediemuseum i Brandts. Pis mig i øret, siger jeg bare.

Ikke alene viser Carl-Erik Sørensen her den forkætrede politikers hidsighedsretorik og gentagelsesteknik. Som instruktør har Lisbet Dahl også renskrabet Bertel Haarder, så han står fuldstændig alene i verden som en bortkommen figur ude af trit med tiden og kampen.

Selvfølgelig er det Ulf Pilgaard, der hiver stikket hjem. Det er Ulf, der står og skælder og smælder med øjenkontakt til alle i Cirkusrevyens telt inklusive direkte blikke til selv samme Haarder, der ved premieren sad som inviteret gæst nede på en af de forreste rækker. Her er ikke noget med at kyllinge ud.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu