Læsetid: 3 min.

Boom Boom brager igen

Hun har været frygtelig meget igennem, tyske Sabine Lisicki, der nu er klar til semifinalen ved årets Wimbledon, hvor en særdeles dedikeret Maria Sharapova venter
29. juni 2011

For et år siden humpede Sabine Lisicki rundt på krykker. Den tyske tennisspiller var med sine egne ord »nød til at lære at gå igen« efter en langvarig ankelskade. I går spurtede hun så rundt på Centre Court og tævede forhåndsslag af sted på vej mod sin første grand slam-semifinale nogensinde.

Den 21-årige tyskers succes er både overraskende og ikke. Talentet har været åbenlyst, siden hun som 19-årig brød igennem ved Wimbledon i 2009, da hun spillede sig frem til kvartfinalerne ved at slå ikke mindst Caroline Wozniacki. Siden har hun været Tycho Brahe-forfulgt af uheld. Lisicki er blevet transporteret fra banen i kørestol, på båre og i tårer efter skulderskader og ankelskader, blindtarmsbetændelse, fejldiagnoser, maveonde og sågar problemer med sine visdomstænder.

Hun har været nede som nummer 218 på verdensranglisten, inden hun vandt en græsturnering i Birmingham og således tilspillede sig et wild card til Wimbledon. Her har hun været forrygende.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu