Læsetid: 2 min.

Frøken Wozniackis nødvendige offensiv

Noget så sjældent som en grædefærdig Serena Williams og en eventyrlysten Caroline Wozniacki vandt på hver deres seværdige måde i går i Wimbledon
22. juni 2011

De står til at mødes i semifinalen, men i går spillede Serena Williams og Caroline Wozniacki to vidt forskellige kampe på hver sin græsbane i det sydvestlige London.

Williams, den forsvarende mester, tilbagevendt fra en årelang skadespause, var traditionen tro placeret på Centre Court, hvor hun var oppe imod en farlig fransk outsider, Aravane Rezai.

Selvfølgelig gik den i tre sæt, og selvfølgelig vandt Williams til sidst. Knap så forudseelig var hendes reaktion: Den hårdtslående ghetto-girl fra Compton, der ikke just er kendt for at lade følelserne løbe af med sig, græd glædestårer efter sejren.

»Jeg regnede ikke med at føle noget. Jeg regnede med, at jeg bare kunne gå fra banen,« sagde hun på sit pressemøde.

»Så tænkte jeg på alle de ting, der er sket,« fortalte Williams, der siden sin triumf ved sidste års Wimbledon er blevet opereret i foden og har været ramt af blodpropper i lungerne. Og tilsyneladende mere til:

»I de sidste 12 måneder har jeg været igennem en masse ting, som ikke er normale. Ting, som I ikke engang kender til. Det har været en lang, anstrengende rejse. At stadig stå op her er ret fedt.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu