Læsetid: 4 min.

Han var klar til kamp, og han tabte

Så har man også set det med: En sund og rask Rafael Nadal udspillet i en grand slam-finale
Så har man også set det med: En sund og rask Rafael Nadal udspillet i en grand slam-finale
4. juli 2011

Efter en forhåndsfejl i sidste parti af gårsdagens Wimbledonfinale tildelte Rafael Nadal sin ketsjer et knytnæveslag, og det virkede sigende. I godt tre år har fordelingen af de største tennistrofæer først og fremmest været et spørgsmål om, hvorvidt spanierens krop var klar til kamp. Han vrider og smider den så voldeligt rundt på banen, at især knæ og fødder har det med at sætte ud. Men i grand slam-topform har ingen kunne slå ham.

Sådan er det ikke længere. I går tabte han Wimbledonfinalen til Novak Djokovic, serberen, der nu har vundet over Nadal fem gange på stribe i 2011, overtaget hans førsteplads på verdensranglisten og, måske vigtigst af alt, neutraliseret hans spil, ikke mindst den venstrehåndede forhånd, som Nadal køllesvinger cross court med ufattelige mængder overskru, og som Djokovic øjensynligt uden vanskeligheder tager i opspringet og sender hårdt tilbage.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu