Læsetid: 5 min.

Tid til finaler og til at glæde sig

Der er en ny mand på toppen af verdensranglisten, og han spiller tennis, så det er en fryd at se på
Novak Djokovic (bagest) og Jo-Wilfried Tsonga gav tilskuerne en gedigen tennisoplevelse, da de fløj rundt på banen i tre timer — og efter en opvisning i tennisakrobatik begge landede fladt på Wimbledons græs. Djokovic vandt opgøret og skal spille finale i morgen, søndag, mod Rafael Nadal.

Novak Djokovic (bagest) og Jo-Wilfried Tsonga gav tilskuerne en gedigen tennisoplevelse, da de fløj rundt på banen i tre timer — og efter en opvisning i tennisakrobatik begge landede fladt på Wimbledons græs. Djokovic vandt opgøret og skal spille finale i morgen, søndag, mod Rafael Nadal.

Glyn Kirk

2. juli 2011

Der er efter sigende foretaget en undersøgelse af tilskuernes forventninger, når de ankommer til Wimbledon, og deres tilfredshed, når de går hjem igen. Den skulle vise, at folk ser mest frem til at se mændene spille, men efterfølgende må konstatere, at kvindernes kampe var en større fornøjelse.

Deres udsendte medarbejder har for travlt til at få bekræftet oplysningerne, så de må stå for Martina Navratilovas regning. Den nu 54-årige nidobbelte Wimbledonmester satte sig ned foran den samlede verdenspresse til en tennissnak forud for de afsluttende kampe ved dette års mesterskaber.

»Mændene får mere omtale i medierne, mere opmærksomhed, så folk er mere tilbøjelige til at ville se dem spille,« sagde hun, men indrømmede straks efter, at der i øjeblikket ikke er så meget at komme efter:

»Lige for tiden er der ingen sammenligning. Mændene har helt åbenlyst de bedste kort på hånden. De har fire superstjerner på samme tid.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu