Læsetid: 3 min.

Tennisstjernen og ceremonimesteren går hver til sit

En symbiose er brudt Caroline Wozniacki har skilt sig af med sin træner, der som bekendt er hendes far, og som nu er bitter
En symbiose er brudt Caroline Wozniacki har skilt sig af med sin træner, der som bekendt er hendes far, og som nu er bitter
20. august 2011

And the villagers never liked you.
They are dancing and stamping on you.
They always knew it was you.

Sylvia Plath, 'Daddy'

Med eksplicit reference til sit voksende kor af kritikere meddelte Piotr Wozniacki torsdag via Ekstra Bladet, at han ophører som træner for sin datter, tennisspilleren Caroline Wozniacki.

»Vi har jo hørt fra morgen til aften, hvordan Caroline burde spille. Så nu prøver hun noget andet,« lød det i et besynderligt forsøg fra de senere års mest succesfulde tennistræner på at påtage sig en offerrolle:

»Jeg er bitter. Jeg har fået nok af det hele. Det har været voldsomt i flere år,« sagde Piotr Wozniacki med henvisning til de gentagne anklager fra journalister, eksperter og tilskuere om, at datteren spiller for defensivt og har brug for ny inspiration fra en anden træner end sin far, der aldrig selv har spillet andet end hygge- tennis med sin kone i Køge Tennisklub.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Niels Engelsted

Det er klart, at de måtte skilles engang. Men det er alligevel flot arbejde, som Pjotr har lavet. Håber, at han kan slippe for at blive bitter. Det er der ingen af dem, der har brug for.

Nu viser det sig, at det var en and. Carolines forhånd med smæld i har hun nu vist i New Haven og US Open, men de færreste syntes at have lagt mærk til det.

Men det er åbenbart nemmere at køre i den samme rille med kritikken end kigge på hendes spil. Hun er langsomt men sikkert ved at forbedre sit spil.