Læsetid: 3 min.

Jon Stephensen er tilbage som teaterchef på Aveny-T

Den tidligere teaterdirektør for Østre Gasværk Teater Jon Stephensen skal med støtte fra Frederiksberg Kommune fremover stå i spidsen for et nyåbnet Aveny-T. En ekspert er kritisk over for den manglende kontrol med det nye teater
Han lignede definitionen på et comeback, Jon Stephensen, da han i går holdt pressemøde i Aveny-T på Frederiksberg Allé.

Han lignede definitionen på et comeback, Jon Stephensen, da han i går holdt pressemøde i Aveny-T på Frederiksberg Allé.

Marie Hald

28. september 2011

Jon Stephensen er tilbage i dansk teater. Fremover skal han være teaterchef på Aveny-T, der samtidig indleder et samarbejde med Aarhus Teater, som nu får fast scene i København.

Aftalen er kulminationen på et halvt års hemmelige forhandlinger mellem Frederiksberg Kommune, Jon Stephensen og Aarhus Teater. Udover en check på to millioner kroner til etableringsomkostninger vil Frederiksberg Kommune fremover betale tre millioner i årlig driftsstøtte.

Med tiltrædelsen i den nye stilling tager Jon Stephensen et overraskende nyt skridt i en karriere, der gang på gang har trukket overskrifter. Flest, da Jon Stephensen var direktør for Østre Gasværk Teater, som han i to år fyldte til randen med glade teatergængere. Så blev han fritstillet af arbejdsgiveren Københavns Teater, fordi han ikke havde oplyst sin arbejdsgiver om sit bijobberi ved siden af sin direktørstilling.

Konflikten i endte i et forlig med Københavns Teater. Det bitre forløb blev selvfølgelig dækket intensivt af en presse, der elsker den klassiske historie om et succesfuldt menneske, der flyver for tæt på solen. Siden sænkede roen sig.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu