Læsetid: 4 min.

Leve Bitterfissen Bethany!

Tiltrængt. I en tid, der domineres af selvtilfredshed, kynisme, hykleri og egoisme, træder Bitterfissen Bethany frem som et hårdt tiltrængt åndehul. Med befriende respektløshed overfor et tiltagende konformitetstyranni har hun de sidste par måneder skabt stort ståhej i det ideologiske, kulturelle og kønspolitiske landskab
Tiltrængt. I en tid, der domineres af selvtilfredshed, kynisme, hykleri og egoisme, træder Bitterfissen Bethany frem som et hårdt tiltrængt åndehul. Med befriende respektløshed overfor et tiltagende konformitetstyranni har hun de sidste par måneder skabt stort ståhej i det ideologiske, kulturelle og kønspolitiske landskab
20. januar 2012

Jeg kan ikke skjule det længere: Jeg har simpelthen tabt mit hjerte til Bitterfissen Bethany. Selvom jeg ikke nærer nogen tvivl om, at Bitterfissen ville frabede sig at blive feteret af en ’Kloge Åge’ som undertegnede, tøver jeg alligevel ikke med at give min hyldest til hendes brutalt undergravende, men også subtile ideologikritiske satire. Ja, jeg skynder mig på forhånd at undskylde, hvis jeg hermed får Bethany til at få Fernet Branca’en (det naturlige valg for en bitter pille) galt i halsen.

I en tid, der ikke sjældent domineres af selvtilfredshed, kynisme, hykleri og egoisme, træder Bitterfissen frem som et hårdt tiltrængt åndehul. Med befriende respektløshed overfor et tiltagende konformitetstyranni har hun de sidste par måneder skabt stort ståhej i det ideologiske, kulturelle og kønspolitiske landskab. Med andre ord må der skarp lud til skurvede hoveder — og det er den opgave, Bethany tager på sig med sin nådesløst spottende blog (bitterfissen-bethany.dk).

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Hvilken fremragende beskrivelse af faenomenet Bethany, som -efter besoegstallet at doemme- vi to ikke er de eneste beundrere af...

Mvh Max