Læsetid: 5 min.

Hun forvandler ord til krop

Hun arbejder med de store følelser og færdes selvsikkert i følelsernes vold. Elisa Kragerup bliver kaldt dansk teaters stjerne og har gjort kometkarriere som instruktør på Det Kongelige Teater. I går vandt hun sin fjerde Reumert-pris og kunne for andet år i træk smykke sig med titlen som årets instruktør
Elisa Kragerup har tidligere vundet tre Reumert-statuetter og vandt i går endnu en for Årets instruktør.

Elisa Kragerup har tidligere vundet tre Reumert-statuetter og vandt i går endnu en for Årets instruktør.

Jakob Dall

30. april 2012

»Det starter i min egen krop. Når jeg læser en tekst, skal jeg kunne mærke den. Den skal få min mave til at snøre sig sammen eller gøre mine øjne blanke. Når jeg mærker en tekst i kroppen, behøver min hjerne ikke kunne forstå den.«

Elisa Kragerup er 32 år, teaterinstruktør og headhuntet til Det Kongelige Teater, Danmarks nationalscene, fordi hun har en særlig evne til at forvandle ord til krop. Med et mantra om, at følelser er klogere end fornuften, skaber hun teater, der taler til kroppen og de underliggende følelser.

»Mit publikum behøver ikke med deres hjerne kunne forstå alt det, de ser, men de skal ikke være et sekund i tvivl om, at de kan mærke det,« forklarer hun.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer