Læsetid: 2 min.

Om spøgelser i april

13. april 2012

Hvor man i Europa oftest fortæller historier om spøgelser, der går igen på slotte og herregårde, færdes de amerikanske gespenster næsten altid langs vejene. Det er ganske afslørende, hvor historien sætter sig. I Europa er det i huset, hos adelen, magthaverne og de kultiverede, i ældgamle mursten, i historiske bygninger. Det er domesticerede spøgelser, tragiske afdøde for altid dømt til at vandre op og ned ad den samme gang på et sydeuropæisk sommerslot, eller hvad ved jeg. De europæiske spøgelser, de holder sig til huset, til nød haven, de er slaver af deres egen historie, stavnsbundne.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer